Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Catalogus

 
 
 
meer meer
 
 
 

Geselecteerd op:

Thema: Infectiepreventie

HACCP Bewaren e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Handhygiëne e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Kruisbesmetting en Allergenen e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Ongedierte e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Persoonlijke hygiëne e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Schoonmaken e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Temperaturen e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

Infectiepreventie Basis e-learning

De e-learning Infectiepreventie Basis is voor alle medewerkers van VieCuri verplicht. De e-learning behandelt de regels m.b.t. handhygiëne en de persoonlijke hygiëne.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Alle medewerkers
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

Infectiepreventie Isolatiemaatregelen e-learning

De e-toets Isolatiemaatregelen behandelt de werkwijze en het gebruik van de isolatiekamers binnen VieCuri.

  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Verpleegkundigen
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

Infectiepreventie Reinigen & Desinfecteren e-learning

De e-toets Infectiepreventie Reinigen en Desinfecteren behandelt de werkwijze m.b.t. het reinigen en desinfecteren en welke persoonlijke beschermingsmiddelen wanneer worden ingezet.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Verpleegkundigen
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning
1 2