Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Catalogus

 
 
 
meer meer
 
 
 

Geselecteerd op:

Doelgroep: Facilitair bedrijf

BLS e-learning

Het e-learningpakket BLS bestaat uit een 2 e-readers (basale reanimatie van volwassenen en Richtlijnen BLS VieCuri) en een e-toets.

  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Reanimatie
  • Vanaf: Geen planning

BLS training

Welkom bij de Basic Life Support training. De training bestaat  uit het lezen van de BLS VieCuri reader, het maken van een e-learning en het volgen van een  BLS reanimatieles in het leerhuis.  
  • Soort: blended blended
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Reanimatie
  • Vanaf: 23-05-2019

HACCP Bewaren e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Handhygiëne e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Kruisbesmetting en Allergenen e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Ongedierte e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Persoonlijke hygiëne e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Schoonmaken e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Temperaturen e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HiX e-learning Dialyse en Voedingsassistenten

Dit e-learningpakket HiX bestaat uit één e-learning voor de doelgroep voedingsassistenten en één e-learning voor de afdeling Dialyse.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: ICT
  • Vanaf: Geen planning

Infectiepreventie Isolatiemaatregelen e-learning

De e-toets Isolatiemaatregelen behandelt de werkwijze en het gebruik van de isolatiekamers binnen VieCuri.

  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

Instructiefilm nieuwe bedden

Hier vind je een instructiefilm over het gebruik van de nieuwe bedden (Eleganza 3) in VieCuri. 
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Vanaf: Geen planning

PBLS basis e-learning

Het e-learningpakket bestaat uit de e-reader Basale reanimatie van kinderen.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Reanimatie
  • Vanaf: Geen planning

PBLS Basis training

Welkom bij de training PBLS basis. Na het doorlopen van deze cursus heb je voldoende kennis van de basisvaardigheden die horen bij Pediatric Basic Life Support om een kind met een circulatiestilstand adequaat te reanimeren. Voorafgaand dien je de bijbehorende e-reader Basale reanimatie van kinderen te hebben doorlopen.
  • Soort: klassikaal klassikaal
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Reanimatie
  • Vanaf: Geen planning

Schoonmaak e-learning

Het e-learningpakket Schoonmaak bestaat uit een e-learning en 2 e-readers (schoonmaakwerkwijzer en schoonmaaktips). De e-learning behandelt alle zaken die van belang zijn voor het goed schoonmaken van ruimtes binnen VieCuri. Deze e-learning is bedoeld voor medewerkers van de schoonmaakdienst.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

Vakinhoudelijke basiskennis schoonmaakdienstverlening e-learning

Het e-learningpakket Vakinhoudelijke basiskennis schoonmaakdienstverlening bestaat uit een e-learning. De e-learning behandelt alle zaken die van belang zijn voor het goed schoonmaken van ruimtes binnen VieCuri. Deze e-learning is bedoeld voor medewerkers van de schoonmaakdienst. 
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

Voedingsleer e-learning

Het e-learningpakket Voedingsleer bestaat uit 3 e-readers die gebruikt worden bij de scholing voor voedingsassistenten binnen VieCuri.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Vanaf: Geen planning