Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Catalogus

 
 
 
meer meer
 
 
 

Geselecteerd op:

Doelgroep: Facilitair bedrijf

BLS e-learning

Het e-learningpakket BLS bestaat uit een 2 e-readers (basale reanimatie van volwassenen en Richtlijnen BLS VieCuri) en een e-toets.

  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Reanimatie
  • Vanaf: Geen planning

BLS training

Welkom bij de training BLS. Na het doorlopen van deze training heb je voldoende kennis over Basic Life Support om een patiënt met een circulatiestilstand adequaat te reanimeren. Voorafgaand dien je het bijbehorende e-learningpakket BLS te hebben doorlopen.
  • Soort: blended blended
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Reanimatie
  • Vanaf: 08-01-2019

HACCP Bewaren e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Handhygiëne e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Kruisbesmetting en Allergenen e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Ongedierte e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Persoonlijke hygiëne e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Schoonmaken e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HACCP Temperaturen e-learning

Het e-learningpakket HACCP bevat 7 korte e-learnings over de hygiëne m.b.t. voedselbereiding en -verstrekking. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) betreft een gevarenanalyse en kritische controlepunten hierbij. De onderwerpen die behandeld worden in de e-learnings zijn: handhygiëne, kruisbesmetting en allergenen, ongedierte, persoonlijke hygiëne, schoonmaken, bewaren, temperaturen. Deze e-learnings zijn verplicht voor de medewerkers van VieCuri die met voedselbereiding c.q. -verstrekking te maken hebben.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: Infectiepreventie
  • Vanaf: Geen planning

HiX e-learning Dialyse en Voedingsassistenten

Dit e-learningpakket HiX bestaat uit één e-learning voor de doelgroep voedingsassistenten en één e-learning voor de afdeling Dialyse.
  • Soort: e-learning e-learning
  • Doelgroep: Facilitair bedrijf
  • Thema: ICT
  • Vanaf: Geen planning
1 2